Vila de vanzarePipera

350,000 EUR  ID: DC300514OD

  • Numar Camere: 7
  • Zona: Pipera
  • Suprafata utila: 175 mp
  • Numar Bai: 6

Descriere casa vila

White Mountain Property,  va prezinta spre vanzare o frumoasa proprietate in zona Pipera, compusa dintr-o vila si un teren. Vila poate fi destinata locuintei familiale, dar este la fel de potrivita si pentru o destinatie comerciala in domeniul hotelier, ca resedinta de business sau alte destinatii in domeniul serviciilor. Imobilul este prevazut cu 2 intrari, respectiv 2 scari interioare, beneficiu ce da posibilitatea unei impartiri extrem de flexibile a cladirii in 2 proprietati distincte.

Locatia este la 6 km de centrul Bucurestiului si 1 km de centrul de cladiri de birouri Coca-Cola, Vodafone, Renault. Suprafata totala a proprietatii este de 1141 mp, iar suprafata construita la sol este de 175 mp.  Imobilul este finalizat exterior si demisol  cu toate utilitatile necesare, respective electricitate, gaze, apa, canalizare, telefon, internet. Demisolul prevede un spatiu ce poate fi utilizat in scopuri diverse, o bucatarie, spatiul pentru central termica, grup sanitar interior si exterior pentru gradina.  Proiectul prevede la parter un living in trepte cu deschidere catre terasa, iar la etaj si la mansarda locuibila inalta, sunt prevazute 6 camere de cca 40-50 mp/camera + grup sanitar si balcon la fiecare camera.  Vila este construita in mijlocul proprietatii, astfel incat partea din fata are o gradina de 400 mp, iar partea din spate o alta gradina de 400 mp cu flori si pomi fructiferi.  La stadiul la care este finalizat in acest moment imobilul, el poate fi impartit si finisat dupa dorinta cumparatorului.

Constructia imobilului are un proiect avizat de toate organele abilitate conform legislatiei in vigoare. Extrem de important este ca  proiectul de rezistenta dupa care a fost edificat acesta poate permite o suprainaltare cu inca trei etaje.  Imobilul este anvelopat termic.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul (+4) 0723548100 sau sa ne puteti scrie la anda.constantin@whitemountain.ro.

Aveti o proprietate in Romania si aveti nevoie de ajutor in administrarea acesteia? Noi oferim servicii de Property Management in Romania, incluzand Managementul Proprietatii in Brasov/ Managementul Proprietatii in Bucuresti

 

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon