Vila deosebita de vanzare in Schei, Brasov

, Brasov

Vila deosebita de vanzare in Schei, Brasov

250,000  EUR  ID: AL300614SAMBAN

  • Numar Camere: 6
  • Zona:
  • Suprafata utila: 338 mp
  • Numar Bai: 3
  • Suprafata Teren: 300 mp

Descriere casa vila

White Mountain prezinta spre vanzare o proprietate deosebita situata in Brasov, Schei. Proprietatea este pentru prima data propusa la vanzare si constituie o oportunitate de investitie, atat rezidentiala, cat si comerciala.

Vila este formata din 2 corpuri de cladire cu o suprafata totala de 338 mp, dispusa pe 3 niveluri. Proprietatea are si o curte cu acces din strada principala, curte in suprafata de 130 mp. Vila are in total 11 camere si este impartita astfel: corpul A (294 mp) si corpul B (44 mp).

Corpul A este dispus pe 4 niveluri: subsol, demisol si parter inalt, pod. La subsol se gaseste o crama formata din 2 incaperi, baie si hol de acces, in suprafata de 130 mp si cu o inaltime de 2,5 m.

Restul cladirii este impartit in 2 apartamente. Primul apartament se desfasoara pe 2 niveluri, demisol si parter inalt, si este format din 3 camere: sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie, baie; el are iesire catre 2 terase, una inchisa si cealalta deschisa.

La parter  se afla un apartament de 3 camere format din sufragerie, 2 dormitoare, bucatarie deschisa, dinning, 2 holuri, baie si camara. Acest apartament are iesire intr-o terasa de 20 mp.

La ultimul nivel se gaseste un pod, ce poate fi transformat in mansarda, cu o suprafata de 100 mp.

Corpul B de cladire este pe un singur nivel (parter) si este format din 3 incaperi: 2 camere si bucatarie.

Curtea, in suprafata de 130 mp, este amenajata cu alei pavate, platforma pentru parcare si spatii verzi (gazon, flori, arbusti). Pe toata suprafata curtii este construita o bolta ce are vita de vie matura, pe rod, cu 2 soiuri de struguri. In curte de pot parca 2 masini.

Vila este construita din beton si caramida, peretii avand o grosime de 75 cm (2 randuri de caramida), ceea ce confera structurii o rezistenta deosebita, dar si o izolare fonica si termica. Vila este complet renovata la exterior in anul 2013.

Proprietatea este pozitionata pe colt, la intersectia a 2 strazi si are o priveliste deosebita: la sud catre masivul Tampa, la vest catre curte si padure, iar la est se invecineaza cu monumentul istoric Biserica Sf. Nicolae.

Proprietatea prezentata este ideala pentru rezidenta, unde o familie formata din 2 generatii se poate bucura de o viata frumoasa, in centrul Brasovului, dar, totodata, intr-o zona linistita, cu aer curat si cu priveliste minunata catre masivul Postavaru. Corpul B de cladire poate fi transformat in garaj.

Aceeasi proprietate este pretabila si pentru investitii comerciale. Datoriata pozitionarii sale la 2 strazi principale, in centrul Brasovului, locatia poate fi extraordinata pentru deschiderea unei restaurant/ bar, unul dintre cele mai importante atuuri fiind crama de 130 mp, unde se poate amenaja: restaurant, bar, club, etc. Printre celelalte atuuri se enumera: pozitionarea ultracentrala cu acces facil, zona rezidentiala adiacenta, dar si pensiunile si hoteluri din jurul locatie. Curtea interioara poate fi transformata in terasa, iar corpul B de cladire in bucataria restaurantului. Locatia poate beneficia de 10 locuri de parcare stradala.

Totodata, locatia este ideala si pentru o companie cu pana la 50 angajati.

Proprietatea se afla zona centrala Schei, langa Piata Unirii, la 5 minute minute distanta de Piata Sfatului. Cartierul este complet restaurat, iar in vecinatate de afla obiective culturale de patrimoniu national: Biserica Sf. Nicolae, Muzeul Prima Scoala Romaneasca, Biserica Neagra. In zona exista scoli, gradinite, supermarketuri.

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon