VILA DE LUX IN STIL MEDITERANIAN PIPERATUNARI

Pipera, Bucuresti

VILA DE LUX IN STIL MEDITERANIAN PIPERATUNARI

875,000  EUR  ID: TS17102020VTUNARI

 • Numar Camere: 5
 • Zona: Pipera
 • Suprafata utila: 300 mp
 • Numar Bai: 3
 • An Constructie: 2020
 • Suprafata Teren: 1200 mp

Descriere casa vila

Va oferim spre vanzare aceasta vila in stil unic Mediteranian cu cinci camere, situata in zona Tunari, langa padure cu piscina intr-o curte imensa.  

Zona ofera acces rapid spre cladirile de birouri si zonele de agrement din nordul Capitalei (Piata Presei, Baneasa, Piata Victoriei). In vecinatate se afla gradinite, scoli si licee, magazine, supermarketuri, centre medicale, cladiri de birouri, restaurante si terase, parcuri.

Vila se afla intr-o zona foarte linistita, in plina dezvoltare urbanistica. Construita in 2020 stil mediteranean in zona Pipera-Tunari, langa padure, isi asteapta noii proprietari intr-un decor de poveste si este organizata astfel: la parter gasim un hol amplu, un living generos, un dormitor, o bucatarie si o baie; etajul I ofera trei dormitoare largi si luminoase, 2 bai si un hol, camera de rufe si alte spatii de depozitare. Casa beneficiaza de o curte privata amenajata cu piscina , care ofera multe locuri de parcare pentru proprietari si musafiri. Aceasta constructie se remarca prin aspectul elegant si prin atentia la detalii cu care a fost construita. Finisajele sale, de inalta calitate, aduc un confort sporit, pus la dispozitie nu doar de amplul spatiu locativ, ci si de piscina exterioara, foisor, spatiile de parcare si curtea generoasa, amenajata de un peisagist. Exteriorul sau, cu acoperis din tigla ceramica si suprafete vitrate extrem de generoase, aminteste de vilele clasice toscane, sporindu-i farmecul. Clasa energetica: in curs de actualizare.

Vila dispune de toate utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de curent trifazic, gaz, apa, canalizare, cat si de centrala termica, incalzire in pardoseala, camere video, sistem de alarma, telecomanda poarta acces auto.

In jurul proprietatii se gaseste o frumoasa padure si alte vile. Zona nu este aglomerata, ci ofera tot confortul necesar traiului linistit al unei familii care nu doreste sa locuiasca in mijlocul agitatiei citadine. Este locul in care copiii dvs. pot creste in voie, in care puteti organiza adunari de familie, petreceri cu prietenii, langa piscina, ori unde puteti organiza propriul spatiu de lucru, acasa. Aceasta casa va pune la dispozitie tot necesarul realizarii acestor dorinte, singura dvs. limitare fiind propria imaginatie.

Casa se vinde exact cum este prezentata in fotografii, complet mobilata si utilata. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 790 536 434 sau la adresa de e-mail:teodora.sharif@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

Caracteristici generale

 • Acces auto: Acces auto
 • Destinatie: Locuinta
 • Izolatii termice: Exterior, Interior
 • Plansee: Beton Armat, Metal, Beton
 • Servicii: Menaj, Paza
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Teren imprejmuit: Teren imprejmuit
 • Tip Curte: Individuala, Teren in proprietate
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Banca, Supermarket, Fastfood, Benzinarie, Piata, Hotel, Parc, Mall, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Terenuri

Video

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon