Vila spatioasa de vanzare in Codlea

,

Vila spatioasa de vanzare in Codlea

120,000  EUR  ID: AL010616SOL

  • Numar Camere: 5
  • Zona:
  • Suprafata utila: 535 mp
  • Numar Bai: 2
  • Suprafata Teren: 1500 mp

Descriere casa vila

White Mountain Property ofera spre vanzare aceasta vila spatioasa situata in Codlea, intr-o zona centrala, accesul catre orasele Brasov si Sibiu putandu-se face foarte usor.
Vila este compusa din subsol, parter, etaj si mansarda si este structurata pe doua apartamente, dupa cum urmeaza: la parter sunt doua dormitoare, o baie, bucatarie, living, un spatiu pentru birou si o terasa in spatele casei, iar la etajul I se gaseste aceeasi structura, cu o terasa de 13 metri patrati si doua balcoane.
In timp ce parterul este complet finisat, la etaj mai sunt necesare lucrari de amenajare. Cu toate acestea, toate utilitatile si lucrarile majore au fost finalizate. De asemenea, exista si posibilitatea de a construi inca un apartament in mansarda.
Mai mult, proprietatea dispune de toate utilitatile, curent trifazic, spalatorie separata, un teren de 1500 metri patrati, care poate fi utilizat si pentru a construi inca o casa sau pentru a dezvolta o afacere.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0733 934 404, sau prin e-mail, la adresaanne.natu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.
Aveti o proprietate in Romania si aveti nevoie de ajutor in administrarea acesteia? Noi oferim servicii de Property Management in Romania, incluzand Managementul Proprietatii in Brasov, Managementul Proprietatii in Bucuresti, Managementul Proprietatii in Constanta.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon