Poze
Detalii
Harta

Vila cu 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai in zona Otopeni. Proiect in dezvoltare estimat pentru finalizare in aprilie 2021

, Otopeni

Vila cu 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai in zona Otopeni. Proiect in dezvoltare estimat pentru finalizare in aprilie 2021

160,000  EUR  ID: MT-TS211020OTPALM4

 • Numar Camere: 4
 • Zona:
 • Suprafata utila: 150 mp
 • Numar Bai: 3
 • An Constructie: 2020
 • Suprafata Teren: 450 mp

Descriere casa vila

Va oferim spre vanzare aceasta vila luxoasa de patru camere, situata in zona Otopeni.  

Zona ofera acces rapid spre cladirile de birouri si zonele de agrement din nordul Capitalei. Doar 5 minute de aeroportul Otopeni, 10 min de Mol Baneasa, 15 min de Centrul Bucurestiului, 300 de metri pana la statia RATB 783. In vecinatate se afla gradinite, scoli si licee, magazine, supermarketuri, centre medicale, cladiri de birouri, restaurante si terase, parcuri.

Casa se afla intr-o zona foarte linistita, cu multa verdeata, in plina dezvoltare urbanistica. Proiectul este in constructie si se estimeaza sa fie finalizat in aprilie 2021. Acum, noul proprietar isi poate alege culorile si stilurile preferate. Casa este organizata astfel: la parter gasim un hol amplu, un living generos, o bucatarie inchisa si o baie; etajul I ofera trei dormitoare largi si luminoase, o baie comfortabila si un hol. Vila beneficiaza de o curte privata cu o terasa spatioasa, un superb gazon de iarba si plante, spatii pavate care ofera doua locuri de parcare si sistem de supraveghere videoo. Acest complex este imprejmuit de gard cu porti voluminoase, care se deschid cu telecomanda. Proprietatea este recomandata unei familii: copiii pot creste in liniste si siguranta, pot alerga intr-o curte comuna sau se pot juca in curtea privata din spatele casei. Clasa energetica: in curs de actualizare.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: 0748312328 sau la adresa de e-mail: mirela.talpeanu@whitemountain.ro. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: MT-TS211020OTPALM4

Caracteristici generale

 • Destinatie: Locuinta
 • Materiale: Caramida , Beton Armat, Lemn, Piatra naturala
 • Structura Casa: Beton
 • Tip Casa: Individuala
 • Tip Curte: Comuna, Individuala, Teren in proprietate, Teren in folosinta

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

+40 afiseaza telefon