Vila cu 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai in zona Otopeni. Proiect in dezvoltare estimat pentru finalizare in aprilie 2021

, Otopeni

Vila cu 4 camere, 3 dormitoare, 3 bai in zona Otopeni. Proiect in dezvoltare estimat pentru finalizare in aprilie 2021

160,000  EUR  ID: TS211020OTPALM4

 • Numar Camere: 4
 • Zona:
 • Suprafata utila: 150 mp
 • Numar Bai: 3
 • An Constructie: 2020
 • Suprafata Teren: 450 mp

Descriere casa vila

Va oferim spre vanzare aceasta vila luxoasa de patru camere, situata in zona Otopeni.  

Zona ofera acces rapid spre cladirile de birouri si zonele de agrement din nordul Capitalei. Doar 5 minute de aeroportul Otopeni, 10 min de Mol Baneasa, 15 min de Centrul Bucurestiului, 300 de metri pana la statia RATB 783. In vecinatate se afla gradinite, scoli si licee, magazine, supermarketuri, centre medicale, cladiri de birouri, restaurante si terase, parcuri.

Casa se afla intr-o zona foarte linistita, cu multa verdeata, in plina dezvoltare urbanistica. Proiectul se afla in plina constructie si se estimeaza sa fie finisat in Aprilie 2021 , acuma este timpu ca noul proprietar sa-si poata alege culorile si stlulire preferate. Casa este organizata astfel: la parter gasim un hol amplu, un living generos, o bucatarie inchisa si o baie; etajul I ofera trei dormitoare largi si luminoase, o baie comfortabila si un hol. Vila beneficiaza de o curte privata cu o terasa spatioasa, un superb gazon de iarba si plante, spatii pavate care ofera doua locuri de parcare si sistem de supraveghere video. Acest complex este imprejmuit de gard cu porti volumioase care se deschid cu telecomanda. Proprietari foarte respectuosi, inclinata spre familii unde copii pot creste in liniste si siguranta, pot alerga intr-o curte comuna sau se pot juca in curtea privata din spatele casei. Clasa energetica: in curs de actualizare.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 790 536 434 sau la adresa de e-mail:teodora.sharif@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

 . Pretabil . ID intern: TSSBU4035.

Caracteristici generale

 • Destinatie: Locuinta
 • Materiale: Caramida , Beton Armat, Lemn, Piatra naturala
 • Structura Casa: Beton
 • Tip Casa: Individuala
 • Tip Curte: Comuna, Individuala, Teren in proprietate, Teren in folosinta

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon