Domeniu cu parc propriu si 2 case splendide, de vanzare, Snagov - ID DGCC VG 181021 SNA
Poze
Detalii
Harta

Domeniu cu parc propriu si 2 case splendide, de vanzare, Snagov

, Snagov

Domeniu cu parc propriu si 2 case splendide, de vanzare, Snagov

1,490,000  EUR  ID: DGCC VG 181021 SNA

 • Numar Camere: 20
 • Zona:
 • Suprafata utila: 949 mp
 • Numar Bai: 12
 • An Constructie: 2006
 • Suprafata Teren: 4928 mp

Descriere casa vila

Va oferim spre vanzare acest splendid domeniu unic, cu doua case si parc propriu, situat in Snagov.

Soseaua Snagov (101B) ofera acces facil si conduce direct la poarta de intrare pe acest domeniu, fara ocolisuri. Traficul nu deranjeaza, intrucat proprietatea este retrasa, departe de zgomot. In apropiere se afla Therme, Hornbach, aeroportul Otopeni (10 min), Baneasa Shopping Center (15 min), Snagov Plaza, pista de biciclete, lacul si padurea Snagov, parcul de agrement si centrul ecvestru, scoli si gradinite. Ofera acces usor spre zona de nord si centrala a Capitalei.

Domeniul de o marime impresionanta ofera doua case, egale ca pondere si o gradina superba uriasa, care se constituie in parcul privat al proprietatii. Prima casa are o suprafata de 530 mp si ofera un spatiu care iti taie respiratia. Vestibulul de 135 mp se deschide catre o zona de zi imensa, pe doua nivele. Peretele din sticla ce da spre gradina creaza senzatia de inauntru-afara. Intregul spatiu este fluid, deschis, generos. In prelungirea livingului se gaseste spatiul pentru relaxare: o masa de biliard realizata pe comanda, placata cu foita de aur (atat ea cat si tacurile pentru joc). Locul de luat masa este amplu, putand sa cuprinda o masa de 10-12 persoane care vor manca la lumina calda a aplicelor de pe perete, decorate tot cu foita de metal nobil, in timp ce privesc spre parcul luminat seara de felinarele care strajuiesc aleea. Bucataria poate fi deschisa sau inchisa datorita usilor glisante ce o separa de sufragerie si ofera o insula mare si mobilier de lemn masiv din nuc, a carei culoare este echilibrata de rozul delicat al blaturilor din granit. O caracteristica bine gandita a acestei zone este intrarea secundara, cu baie proprie si zona de depozitare mare, care permite accesul personalului fara a deranja restul casei. Zona matrimoniala a parterului (41 mp) cuprinde un dormitor larg cu un perete vitrat prin care patrunde lumina dinspre est, un dressing bine impartit si o baie cu cada, dar si un dormitor pentru musafiri, cu baie proprie. Parterul ofera si un birou privat. Casa beneficiaza de tamplaria Schuco, cu geam tripan, ceea ce asigura izolatia fonica si termica. Scara ampla ce urca la etaj descopera un balcon interior de 58 mp, care ofera o privire de ansamblu a intregului spatiu de dedesubt. Etajul este un excelent spatiu pentru o biblioteca unde sa poti sta in fotoliul preferat si sa citesti si de unde poti vedea gradina prin ferestrele camerei de zi, dar si pentru un birou mare sau un spatiu multifunctional pentru bicicleta, banda de alergare etc. Etajul este suficient de generos pentru inca trei dormitoare, fiecare beneficiind de baie si dressing proprii. Unul dintre dormitoare se constituie in a doua zona matrimoniala, identica cu cea de jos. Casa ofera in total cinci dormitoare, in care toti membrii unei familii numeroase isi pot avea fiecare locul personal. 

A doua casa (480 mp) se afla la capatul aleii ce strabate gradina. Este organizata pe doua nivele: parter si etaj si este construita intr-un stil usor diferit, cu multe accente de arhitectura moderna, otel satinat si gresie portelanata. Parterul ofera un living spatios, de 77mp, conceput cu o inaltime dubla, fiind o zona de conversatie si socializare pentru cel putin zece persoane, care stau confortabil in careul de canapele din piele, cu un intreg perete vitrat ce da spre o terasa acoperita. In zilele calde de vara, peretii de sticla se pot deschide, prelungind catre exterior tot spatiul interior. Zona de luat masa este pentru 10-12 musafiri si ofera o vedere splendida spre gradina. O intrare secundara cu access spre zona de servicii a casei (depozitari si spalatorie), duce catre o incapere ce poate fi birou sau camera unei bone. Bucataria este senzationala, beneficiind de blaturi din Corian si mobilier Aran Cucine, in stil modern. 6-8 persoane pot lua micul dejun aici. Alaturi se afla camara spatioasa. Zona matrimoniala (48 mp)  se afla la parter, cu dressing si baie proprii. Dormitorul beneficiaza de lumina dimineata si la apus, un perete vitrat cu tamplarie Schuco tripan deschizandu-se catre terasa acoperita a zonei de living. Dressingul generos acopera necesitatile oricarei fashioniste. Baia luxoasa ofera o cabina generoasa de dus, cada si chiuveta dubla. Urmeaza doua dormitoare pentru copii, in prelungirea zonei matrimoniale, cu dressing si baie aferente. Scara circulara, cu diametru larg conduce spre etajul care ofera un alt spatiu multifunctional de 60 mp: aici poate fi o biblioteca retrasa sau o camera pentru un hobby (aparatele de gimnastica amplasate deja aici valoreaza peste 50,000 EUR). Dormitorul cu baie proprie este perfect pentru musafiri sau un membru al familiei ce doreste un spatiu privat. 

Parcul privat in suprafata de 4000 mp a beneficiat de amenajarea unui architect peisagist, cu elemente de feng-shui. O alee sinuoasa, strajuita de felinare te poarta pe langa tufe de trandafiri, palcuri de arbusti ornamentali si copaci care vara dau umbra gazonului englezesc. Aleea carosabila este marginita de brazi argintii, arbori foiosi inalti si tufe de catina. Piscina este amplasata astfel incat petrecerile de vara pot dura pana tarziu in noapte, fara a deranja pe nimeni si beneficiaza de soare toata ziua

Proprietatea beneficiaza de o locatie intima, departe de vuietul Bucurestiului, dar suficient de aproape incat sa nu te simti rupt de oras. In plus, inca 5000 mp pot fi achizitionati pentru largirea domeniului. In prezent, spatiul suplimentar situat in continuarea proprietatii este plantat cu pomi fructiferi, insa aici poate fi amenajat un teren de sport multifunctional (mini-fotbal, baschet, tenis, etc) sau chiar un heliport.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 727 606 074 sau la adresa de e-mail: damian.galvin@whitemountain.ro Daca sunteti interesat de cele mai bune preturi pentru apartamente, vile, birouri, etc, nu ezitati sa luati legatura cu noi.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este vanzarea si inchirierea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DGCC VG 181021 SNA

Caracteristici generale

 • Acces auto: Acces auto
 • Acces Casa: Pietonal, Autobuz, Auto
 • Bucatarie: Mobilata, Utilata, Da, Inchisa
 • Curte: Betonata, Pavata, Gradina
 • Destinatie: Locuinta, Birou, Locuinta/Birou
 • Dotari: WC Serviciu, Dependinte, Masina vase, Dressing, Interfon, Scara interioara, Masina rufe, Frigider, Aer Conditionat, Aragaz, Boxa, Hota
 • Ferestre Casa: Term. PVC
 • Incalzire Casa: Centrala Termica
 • Izolatii termice: Exterior
 • Mobilat: Complet
 • PET Friendly: Neconfirmat
 • Piscina: Exterioara
 • Podele: Mocheta, Parchet, Gresie
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Tip Casa: Individuala
 • Tip Curte: Individuala
 • Utilitati: Canalizare, Apa, Curent, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Cinema, Mall, Restaurant/pub, Scoala/gradinita, Parc

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon