Apartament 7 camere, Marasesti

Marasesti, Bucuresti

Apartament 7 camere, Marasesti

750,000  EUR  ID: DSC 270820 MAR

 • Zona: Marasesti
 • Suprafata utila: 300 mp
 • Confort: lux
 • decomandat
 • Etaj: parter/2
 • Numar Bai: 4
 • Numar Camere: 7
 • An Constructie: 1910

Descriere apartament

Va oferim spre vanzare acest elegant apartament de 7 camere, situat intr-o vila din zona Marasesti. 

Zona ofera acces rapid atat spre centrul Capitalei (Unirea, Universitate, Pta Romana), beneficiind de transport public in apropiere (statia de metrou Piata Unirii, linii STB de tramvai si troleibuz). In apropriere se afla gradinite, scoli si licee, facultati, restaurante si cafenele, centre medicale, magazine si supermarketuri (Mega Image), parcul Tineretului, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, banci. 

Apartamentul se afla intr-o vila cu regim de inaltime S + P + M, intr-o zona centrala urbanizata, in crestere puternica. Cladirile invecinate nou construite se imbina perfect cu istoria zonei. Proprietatea beneficiaza de o compartimentare versatila: subsolul este compus din trei spatii multifunctionale, utilizabile separata, cu acces la o baie comuna si cu dublu acces din curtea imobilului. Parterul este compus din patru camere generoase, utilizabile separat doua cate doua, cu patru cai de acces din curtea imobilului, o baie, un grup sanitar, doua magazii si doua oficii/ bucatarii. Mansarda este compusa dintr-un spatiu generos, dotat cu baie proprie. Vila este termo-izolata la exterior si interior. Curtea interioara poate oferi 6 locuri parcare, cu acces direct din Bd Marasesti. Cladirea este echipata cu instalatii si bransamente complet noi. Incalzirea este asigurata de doua centrale termice murale, aflate la subsolul apartamentului, unde este montat un sistem automatizat cu posibilitate de control de la distanta. Temperatura ambientala poate fi controlata individual, pe zone. Imobilul este dotat cu instalatie de incalzire. Climatizarea se face cu aparate de aer conditionat pentru fiecare incapere. Toate utilitatile sunt contorizate individual, citirea fiind accesibila din spatiile comune. Fiecare incapere este dotata cu instalatii electrice (iluminare cu senzori de prezenta, baterii de prize la fiecare 2 m), retea IT wireless, telefonie, cablu TV. Apartamentul este dotat cu sistem de alarma anti-efractie. Proprietatea se preteaza unui sediu de birouri, clinica medicala, cabinet avocatura sau alte profesii liberale, dar si ca resedinta. 

Pentru detalii suplimentare si vizionari, ma puteti contacta la: +40 730 533 508 sau la adresa de e-mail: denis.stoian@whitemountain.ro.  Echipa noastra are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, ne puteti trimite detaliile si noi vom actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una. Contacti-ne telefonic sau prin email pentru a gasi apartamentul sau proprietatea care intruneste criteriile dvs. Obiectivul nostru, ca agentie imobiliara din Bucuresti, este inchirierea si vanzarea pe termen lung de apartamente, case, birouri si spatii comerciale.

ID intern: DSC 270820 MAR

Caracteristici generale

 • Destinatie: Locuinta
 • Incalzire: Centrala proprie
 • Izolatii termice: Exterior, Interior
 • Stadiu Finisare: Finalizat
 • Strazi: Asfaltate
 • Tip Bloc: Vila
 • Utilitati: Curent, Canalizare, Gaz
 • Vecinatati Spatii: Metrou, Autobuz, Zona comerciala, Banca, Supermarket, Cinema, Fastfood, Trafic Pietonal, Intersectie circulata, Benzinarie, Piata, Hotel, Central, Parc, Mall, Restaurant/pub, Centru universitar, Scoala/gradinita

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon