De inchiriat apartament cu 3 dormitoare in Herastrau

, Bucuresti

De inchiriat apartament cu 3 dormitoare in Herastrau

1,600 EUR  / luna ID: MD070417Madgearu

  • Numar Camere: 5
  • Zona:
  • Suprafata utila: 160 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 2

Descriere apartament

White Mountain Property va ofera spre inchiriere un apartament cu 4 camere semidecomandat situat in Herastrau.

Proprietatea are 160 mp suprafata utila, compartimentati in hol intrare, living de 50 mp, 3 dormitoare, birou, bucatarie, 2 bai, camera tehnica cu centrala termica, 2 balcoane. Balcoanele se gassesc la living si la cele 2 dormitoare. Acestea au iesire pe acelasi balcon.

Apartamentul este generoas ca spatiu, foarte luminoas, linistit (zona si vecini) si are disponibil 2 locuri de parcare in exterior. Acesta se inchiriaza nemobilat, cu bucatarie mobilata si utilata.

Blocul a fost construit in anul 2009, are 3 nivele, lift si un apartament pe nivel iar la demisol exista o boxa de 15 mp pentru depozitare diverse lucruri.

In apropiere se gaseste supermarket Mega Image, sedii bancare, diferite clinici medicale private, restaurante si cafenele. La 5 minute distanta mers pe jos este Parcul Herastrau iar la 8 minute distanta de mers pe jos se gaseste statia de metrou Aurel Vlaicu care face legatura cu centrul orasului.

De asemenea, detinem si alte proprietati disponibile pentru inchiriere. Va rugam sa ne contactati la 031 434 07 32, pentru mai multe detalii.

Aveti o proprietate in Romania si aveti nevoie de ajutor in administrarea acesteia? Noi oferim servicii de Property Management in Romania, incluzand Managementul Proprietatii in Brasov, Managementul Proprietatii in Bucuresti, Managementul Proprietatii in Constanta.

Mihaela Dumitru

mihaela.dumitru@whitemountain.ro

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon