Apartament 3 camere de vanzare in Calea Victoriei

Calea Victoriei, Bucuresti

Apartament 3 camere de vanzare in Calea Victoriei

120,000 EUR  ID: DG120417CVI

  • Zona: Calea Victoriei
  • Suprafata utila: 66 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 2
  • Numar Camere: 3

Descriere apartament

White Mountain Property are placerea de a oferi, prin intermediul unui partener, un apartament cu trei camere de vanzare situat in Calea Victoriei. In apropiere se afla Piata Romana, Parcul Cismigiu, restaurante, cafenele și supermarket-uri. De asemenea, stația de metrou Piața Romana se afla la 10 minute de mers pe jos.

Acest apartament de tip duplex nemobilat este situat la parterul si demisolul unei vile (construite in 1941, dar este complet reconditionata) si are 66 mp suprafata utila. Acesta este împarțit dupa cum urmeaza: La parter se afla o camera de zi cu o bucatarie open space ,  un grup sanitar pentru musafir si scara. La demisol sunt doua dormitoare, un dressing, o baie complet echipata cu cada și scara.

Finisajele de înalta calitate utilizate pentru aceasta vila și locația fac aceasta proprietate ideala pentru oricine care ar dori sa traiasca în condiții foarte bune în centrul orașului.

White Mountain Property are o relație buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din București, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veți gasi o proprietate în alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem acționa în numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veți obține doua agenții la același cost cu una.

Pentru mai multe detalii suplimentare sau vizionari, va rugam sa nu ezitați sa ma contactați la +40 727 606 074 sau prin e-mail la damian.galvin@whitemountain.ro. Eu si colegii mei vom fi bucurosi sa va ajutam.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40727606074