Apartament cu 3 camere de inchiriat Coposu

Unirii, Bucuresti

Apartament cu 3 camere de inchiriat Coposu

650  EUR  / luna ID: GS240316COP

  • Numar Camere: 3
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 89 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 2

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre inchiriere un apartament spatios cu trei camere situat in zona Piata Sf. Vineri (5 minute de metrou). In imediata vecinatate a imobilului se afla Unirea Shopping Center (5 minute) si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii. De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului este de 7 minute de mers pe  jos.

Apartamentul este amplasat la etajul 4 din 8 al cladirii construite in 1996 si este compus din: o sufragerie spatioasa, o bucatarie complet utilata, doua dormitoare, grup sanitar, baie si doua balcoane. Suprafata utila este de 89 mp mp si orientarea este spre bulevardul Coposu (intrare stradala); pozitionare Sud-Est aducand foarte multa lumina in apartament.

Mai mult, apartamentul a fost mobilat pe comanda in stil traditional, toata mobila fiind facuta din lemn masiv.

Apartamentul este propus spre inchiriere complet utilat, la standarde ridicate, transformandu-l astfel in caminul ideal pentru un cuplu, o familie tanara sau oameni de afaceri, care ar dori sa locuiasca intr-o zona sigura dar foarte dinamica. Finisajele extraordinare, dar si mobilierul de calitate, fac din aceasta proprietate o alegere excelenta.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul +40 729 782 682 sau la adresa de email george.stoenescu@whitemountain.ro va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon