Apartament cu 3 camere de inchiriat Coposu

Unirii, Bucuresti

Apartament cu 3 camere de inchiriat Coposu

650 EUR  / luna ID: AB240316COP

  • Numar Camere: 3
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 89 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 2

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre inchiriere un apartament spatios cu trei camere situat in zona Piata Sf. Vineri (5 minute de metrou). In imediata vecinatate a imobilului se afla Unirea Shopping Center (5 minute) si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii. De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului este de 7 minute de mers pe  jos.
Apartamentul este amplasat la etajul 4 din 8 al cladirii construite in 1996 si este compus din: o sufragerie spatioasa, o bucatarie complet utilata, doua dormitoare, grup sanitar, baie si doua balcoane. Suprafata utila este de 89 mp mp si orientarea este spre bulevardul Coposu (intrare stradala); pozitionare Sud-Est aducand foarte multa lumina in apartament.
Mai mult, apartamentul a fost mobilat pe comanda in stil traditional, toata mobila fiind facuta din lemn masiv.
Apartamentul este propus spre inchiriere complet utilat, la standarde ridicate, transformandu-l astfel in caminul ideal pentru un cuplu, o familie tanara sau oameni de afaceri, care ar dori sa locuiasca intr-o zona sigura dar foarte dinamica. Finisajele extraordinare, dar si mobilierul de calitate, fac din aceasta proprietate o alegere excelenta.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul 0727 455 141, va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon