Apartament de inchiriat zona Victoriei Kiseleff, Bucuresti - ID TS010821MIH
Poze
Detalii
Harta

Apartament de inchiriat zona Victoriei Kiseleff, Bucuresti

, Bucuresti

Apartament de inchiriat zona Victoriei Kiseleff, Bucuresti

510  EUR  / luna ID: TS010821MIH

 • Numar Camere: 3
 • Zona:
 • Suprafata utila: 86 mp
 • Confort: lux
 • decomandat
 • Etaj: 6/10
 • Numar Bai: 1
 • Numar Balcoane: 1
 • PET Friendly: Neconfirmat
 • An Constructie: 1984

Descriere apartament

White Mountain Property va ofera spre inchiriere un apartament decomandat de 3 camere situat pe bd. Ion MIhalache, la 3 minute de Parcul Kiseleff si de Piata Victoriei, cu acces rapid la toate facilitatile din zona, la transport public, licee de prestigiu, magazine, piete, banci, farmacii, centre comerciale. Intretinerea este accesibila.
Apartamentul ofera un ambient placut, este proaspat zugravit, este situat la etajul 6 din 10 al unui bloc din 1984 cu structura de beton, foarte rezistent, curat si linistit, si are o suprafata totala de 86 mp, compusa din : un living generos de 24 mp cu zona de dining si un separeu unde se poate amenaja un birou, un dormitor cu pat dublu si un dormitor amenajat pentru a fi folosit ca si birou dar care are si o canapea extensibila, o bucatarie inchisa, o baie, un grup sanitar, un hol cu 2 dressinguri mari amenajate si o debara, un balcon inchis spatios ideal pentru savurarea unui ceai dimineata in timp ce admiri privelistea asupra cartierului. Dispune de spatii generoase de depozitare, este utilat cu 2 frigidere, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat, un aparat aer conditionat, TV si are ca imbunatatiri parchet de stajar bine ingrijit si recent lacuit, gresie, faianta, ferestre termopan, usa metalica la intrare, usi interioare de lemn.
Apartamentul este complet mobilat, mobila din camere este noua, cele doua canapele sunt extensibile. Se pot face modificari in ce priveste mobilierul in functie de dorintele si nevoile chiriasilor, de exemplu se poate inlatura mobila total sau partial din unul din dormitoare sau cele 2 etajere care incadreaza comoda din sufragerie se pot scoate.

Pentru orice alte detalii, nu ezita sa ma contactezi la numarul de telefon 0740017420 sau adresa de e-mail: traian@whitemountain.ro. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una.
 

Caracteristici generale

 • Balcoane: Termopan

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon