Apartament cu 3 camere de inchiriat zona metrou 1 Mai

, Bucuresti

Apartament cu 3 camere de inchiriat zona metrou 1 Mai

470  EUR  / luna ID: GSRBU3090

  • Numar Camere: 3
  • Zona:
  • Suprafata utila: 60 mp
  • Confort: 1
  • decomandat
  • Etaj: 1/7
  • Numar Bai: 1
  • An Constructie: 1961

Descriere apartament

White Mountain Property are placerea de a va propune spre inchiriere acest superb apartament cu trei camere situat intr-o zona linistita a Bucurestiului, in apropierea statiei de metrou 1 Mai. Amplasarea apartamentului ofera access usor la mijloace de transport in comun precum statia de metrou 1 Mai sau STB la 3 minute distanta de mers pe jos. De asemenea in zona se afla numeroase magazine, piata, scoli si gradinite, oferind solutie catre orice nevoie a locatarului. De asemenea la o distanta de 10 minute de mers pe jos se afla Parcul Herastrau, Campusul Agronomie, Romexpo, Piata Presei Libere si la 15 minute de mers pe jos avem Piata Victoriei.

Apartamentul are o suprafata utila de 60 de metrii patrati, impartita astfel: un living room spatios, doua dormitoare complet mobilate, o bucatarie complet echipata si o baie. Mobilierul, de asemenea, este complet nou, fiind prima inchiriere.

White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte companii locale de real estate care lucreaza pe intreg teritoriul Bucurestiului, pentru a salva clientii nostri cautand mai mult decat doresc, in timp ce inca descoperirea celui mai bun meci de proprietate pentru nevoile lor. De fapt, daca gasiti o proprietate in alta parte, dar preferati sa comunicati prin intermediul nostru, putem actiona in numele dvs. pentru acea proprietate fara costuri suplimentare pentru dvs. De fapt, obtineti ambele agentii la acelasi cost ca doar unul.

Pentru detalii suplimentare si vizionari, va rugam sa nu ezitati sa ma contactati pe numarul de telefon: +40 729 782 682,  sau adresa de e-mail: george.stoenescu@whitemountain.ro

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon