Apartament 3 camere, locatie speciala langa Parcul Herastrau

, Bucuresti

Apartament 3 camere, locatie speciala langa Parcul Herastrau

1,300  EUR  / luna ID: DC050916ML

  • Numar Camere: 3
  • Zona:
  • Suprafata utila: 105 mp
  • Confort: 1
  • Etaj: 3/6
  • Numar Bai: 2
  • Numar Balcoane: 1

Descriere apartament

White Mountain Property, are placerea de a va oferii spre inchiriere un apartament cu 3 camere deosebit de luminos, spatios si linistit, cu o vedere splendida spre gradina muzeului Minovici.

Acesta detine o terasa de aproximativ 10 mp, cu o priveliste deschisa, fara a fi obstructionata de o alta cladire, catre cladirea Minovici, de unde va garantam ca veti beneficia de un timp de relaxare si energizare. Accesul catre terasa, putandu-se face din living sau dormitor.  Apartamentul detine un loc de parcare in subteran, deasemnea se inchiriaza complet mobilat si utilat, cu multiple dulapuri si desinguri realizate pe comanda si incastrate in perete, acesta fiind pregatit doar pentru a va muta.  Designul interior al apartamentului imbinand foarte elegant mobilierul clasic de colectie cu cel modern. Bucataria dispune mobila premium si electrocasnice germane, de calitate superioara. Tavanele sunt inalte, fiecare piesa de mobilier este amplasate perfect in spatiu generos al apartamentului.

Situat in imediata vecinatate a Muzeului de Arta Populara Doctor Nicolae Minovici, zona Fantana Miorita, la doar 200 metri distanta de parcul Herastrau, Clubul Diplomatilor, Bucharest Business Park si Hotelul Pullman, British School, Liceul Francez, American International School of Bucharest, Ambasada Statelor Unite, zona oferind o multime de posibilitati pentru a petrece timpul liber cu prietenii sau familia: plimbari in parc, sala de fitness, restaurante cunoscute (Taverna Sarbului etc), saloane de infrumusetare, cafenele, piscina si clubul de golf a Clubului diplomatic. Pentru cumparaturi rapide, se poate ajunge rapid la Noul Mega Image, deschis pe DN1, Carrefour Express, Ikea sau Baneasa Shopping City. Finisajele cladirii sunt exceptionale, blocul fiind fiinalizat in anul 2009, monitorizare video, foarte bine ingrijit si inconjurat de verdeata. Strada Nicolae Minovici este foarte aerisita si neobstructionata de alte cladiri.  Apartamentul poate reprezenta caminul ideal pentru o familie cu 1-2 copii, oameni de afaceri sau persoane ce doresc sa locuiasca intr-un loc linistit, sigur si curat.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0727 606 074 sau sa ne scrie la adresa de e-mail damian.galvin@whitemountain.ro.

Ai o proprietate în România ?i ai nevoie de ajutor în gestionarea ei? Oferim servicii de Property Management în România, inclusiv Managementul Proprieta?ii în Bra?ov, Managementul Proprieta?ii Bucure?ti.

 

Caracteristici generale

  • Geam baie: Da

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon