Apartament cu doua camere bulevardul Unirii

Unirii, Bucuresti

Apartament cu doua camere bulevardul Unirii

550  EUR  / luna ID: AB060616UN

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 74 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre un apartament cu doua camere, spatioas si luminos, situat pe bulevardul Unirii. In imediata vecinatate a imobilului se afla Biblioteca Nationala, Hotel Royal, Tribunalul Bucuresti, Unirea Shopping Center (5 minute), Vitan Mall (15 minute de mers pe jos) si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii (Parcurile Unirii, Carol si Tineretului). Imobilul este amplasat foarte aproape de statiile mijloacelor de transport in comun si la cinci minute de statia de metrou Unirii. De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului se poate parcurge printr-o plimbare de 10 minute.

Apartamentul este amplasat la etajul 6 din 10 al cladirii construite in 1995 si este compus din: un living care beneficiaza si de o canapea extensibila, o bucatarie complet utilata (electrocasnice hotpoint), grup sanitar cu cada si dus, si trei balcoane tip terasa cu o suprafata insumata de 12 mp. Suprafata utila (fara balcon) este de 74 mp si orientarea este spre Sud. Datorita constructiei proiectate in anul 1995 si a dotarilor – costurile de intretinere sunt foarte mici.

Apartamentul este propus spre inchiriere complet utilat, la cele mai inalte standarde, transformandu-l astfel in caminul ideal pentru un cuplu, o familie tanara sau oameni de afaceri, care ar dorii sa locuiasca intr-o zona linistita si sigura, departe de traficul specific Bucurestiului. Finisajele extraordinare, dar si mobilierul modern, fac din aceasta proprietate o alegere excelenta.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0727 455 141 sau sa ne scrieti la adresa alex.balan@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon