Apartament cu doua camere renovat complet Splaiul Unirii

Unirii, Bucuresti

Apartament cu doua camere renovat complet Splaiul Unirii

550  EUR  / luna ID: AB080616RV

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 64 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre un apartament cu doua camere, proiectat si amenajat conform specificatiilor arhitectului de interior, situat pe Splaiul Unirii. In imediata vecinatate a imobilului se afla Camera de Comert a Romaniei, Biblioteca Nationala, Hotel Royal, Tribunalul Bucuresti, Unirea Shopping Center (5 minute), Vitan Mall (10 minute de mers pe jos) si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii (Parcurile Unirii, Carol si Tineretului). Imobilul este amplasat foarte aproape de statiile mijloacelor de transport in comun si la cinci minute de statia de metrou Unirii. De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului se poate parcurge printr-o plimbare de 10 minute.

Apartamentul este amplasat la etajul 1 din 8 al cladirii construite in 1992 si este compus din: un living open space, o bucatarie complet utilata (electrocasnice Whirlpool), dormitor cu o suprafata de 25 mp (cu foarte multe spatii de depozitare) grup sanitar cu cabina de dus, si un balcon inchis pe toata lungimea apartamentului. Suprafata utila (fara balcon) este de 64 mp si orientarea este spre Sud. Datorita constructiei proiectate in anul 1992 si a dotarilor – costurile de intretinere sunt foarte mici.

Apartamentul este propus spre inchiriere complet utilat, la cele mai inalte standarde, transformandu-l astfel in caminul ideal pentru un cuplu, o familie tanara sau oameni de afaceri, care ar dorii sa locuiasca intr-o zona linistita si sigura, departe de traficul specific Bucurestiului. Layout-ul special proiectat si mobilierul modern, fac din aceasta proprietate o alegere excelenta.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul 0727 455 141 sau sa ne scrieti la alex.balan@whitemountain.ro, va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon