Apartament cu 2 camere de inchiriat zona Sf Vineri

Unirii, Bucuresti

Apartament cu 2 camere de inchiriat zona Sf Vineri

500  EUR  / luna ID: GS290316MB

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 53 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre inchiriere un apartament cu doua camere in bloc nou (2016), situat in zona ultracentrala – Matei Basarab. In imediata vecinatate a imobilului se afla Unirea Shopping Center, restaurante luxoase, spuermarket-uri, mai multe cladiri impresionante construite in epoca ceausista (Casa Poporului, Biblioteca Nationala, Mitropolia) si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii. De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului poate fi parcursa intr-o plimbare de 10 minute.

Apartamentul este amplasat la etajul 2 din 3 al cladirii recent finalizate si este compus din: o sufragerie open space, o bucatarie complet utilata, un dormitor mobilat integral, grup sanitar cu cabina de dus si doua balcoane cochete care va vor asigura o priveliste splendida; suprafata utila fiind de 53 mp.

Apartamentul este propus spre inchiriere complet mobilat si utilat, la cele mai inalte standarde, transformandu-l astfel in caminul ideal pentru un cuplu, o familie tanara sau oameni de afaceri, care ar dori sa locuiasca intr-o zona sigura dar foarte dinamica. Finisajele extraordinare, dar si mobilierul modern, fac din aceasta proprietate o alegere excelenta.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul +40 729 782 682 sau la adresa de email george.stoenescu@whitemountain.ro va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon