Apartament cu 2 camere de inchiriat Camera de Comert

Unirii, Bucuresti

Apartament cu 2 camere de inchiriat Camera de Comert

550  EUR  / luna ID: GS040416PC

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Unirii
  • Suprafata utila: 60 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre inchiriere un apartament spatios cu doua camere situat in zona Camerei de Comert Bucuresti (10 minute de metrou Timpuri Noi), pe Bulevardul Mircea Voda. In imediata vecinatate a imobilului se afla scoala, spuermarket Mega Image, Mall Vitan (15 minute) si numeroase spatii verzi destinate relaxarii si recreerii. De asemenea, distanta fata de Centrul Istoric al Bucurestiului se poate parcurge printr-o plimbare de 20 minute.

Apartamentul este amplasat la etajul 7 din 8 al cladirii si este compus din: o sufragerie generoasa, o bucatarie open space complet utilata, un dormitor, grup sanitar cu cada si dus, si doua balcoane. Suprafata utila este de 60 mp.

Apartamentul a fost mobilat si utilat pe comanda in stil modernist-minimalist.

Apartamentul este propus spre inchiriere complet utilat, la cele mai inalte standarde, transformandu-l astfel in caminul ideal pentru un cuplu, o familie tanara sau oameni de afaceri, care ar dori sa locuiasca intr-o zona linistita si sigura, departe de traficul specific Bucurestiului. Finisajele extraordinare, dar si mobilierul modern, fac din acesta proprietate o alegere excelenta.

Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rugam nu ezitati sa ne contactati la numarul 0727 455 141, va vom ajuta cu mare placere.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon