Poze
Detalii
Harta

Apartament de lux cu 2 camere in Privilegio Brasov

Judetean, Brasov

Apartament de lux cu 2 camere in Privilegio Brasov

450  EUR  / luna ID: AL020315RPR

  • Numar Camere: 2
  • Zona: Judetean
  • Suprafata utila: 66 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1
  • PET Friendly: Neconfirmat

Descriere apartament

White Mountain Property ofera spre inchiriere acest apartament spatios, de lux, cu doua camere, situat in complexul rezidential Privilegio. 

Apartamentul este complet mobilat si utilat la cele mai inalte standarde, fiind proprietatea ideala pentru persoanele care doresc sa locuiasca intr-un mediu relaxant, curat, sigur. 

Acest apartament dispune si de o terasa de 8.50 metri patrati, dispune de o structura decomandata si este amplasat la etajul 2/11.

De asemenea, detinem alte proprietati care nu sunt prezentate pe site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare sau vizionari, va rog nu ezitati sa ma contactati la numarul de telefon 0733 934 404, sau prin e-mail, la adresa anne.natu@whitemountain.ro. Colegii mei si cu mine va vom ajuta cu mare placere.

Aveti o proprietate in Romania si aveti nevoie de ajutor in administrarea acesteia? Noi oferim servicii de Property Management in Romania, incluzand Managementul Proprietatii in Brasov, Managementul Proprietatii in Bucuresti, Managementul Proprietatii in Constanta.

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon