Apartament 2 camere modern bloc nou (2020) Aviatiei, Bucuresti - ID TS260721AVP
Poze
Detalii
Harta

Apartament 2 camere modern bloc nou (2020) Aviatiei, Bucuresti

, Bucuresti

Apartament 2 camere modern bloc nou (2020) Aviatiei, Bucuresti

500  EUR  / luna ID: TS260721AVP

  • Numar Camere: 2
  • Zona:
  • Suprafata utila: 50 mp
  • Confort: lux
  • decomandat
  • Etaj: 6/10
  • Numar Bai: 1
  • Numar Balcoane: 1
  • PET Friendly: Neconfirmat
  • An Constructie: 2020

Descriere apartament

White Mountain Property va  propune spre Inchiriere acest apartament cu 2 camere, decomandat, confort lux, situat in cartierul Aviatiei. Face parte din complexul Aviatiei Park cu magazine (Lidl, Mega Image, Elvila) in imediata vecinatate. Complexul comercial Baneasa Shopping Mall se afla la 10 minute distanta. De asemenea, gasiti in apropriere, scoala, gradinita, restaurante, cafe, banci etc... 

Apartamentul are un living room cu o bucatarie deschisa, echipata complet si un dormitor spatios si luminos. De pe terasa apartamentului, vederea este catre spatiul verde din interiorul complexului. In fapt, intregul apartament este orientat spre interior, dispunand astfel de linistea necesara. .Apartamentul este dotat cu aer conditionat.

Apartamentul se inchiriaza atat mobilat cat si nemobilat. Pretul chiriei este:


600 euro/luna pentru apartamentul mobilat
500 euro pe luna pentru apartamentul nemobilat


Aviatiei Park este un proiect certificat de RoGBC (Romania Green Building Council) prin sistemul Green Homes (Locuinte Verzi), ceea ce aduce locatarilor un avantaj al costurilor de operare (intretinere) cu pana la 30% reduse fata de o cladire standard, avand un impact pozitiv al costurilor totale.

Pentru orice alte detalii, nu ezita sa ma contactezi la numarul de telefon 0740017420 sau adresa de e-mail: traian@whitemountain.ro. White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din Bucuresti, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, in cazul in care veti gasi o proprietate in alta parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem actiona in numele dvs. pentru proprietatea respectiva, fara costuri suplimentare. In concluzie, veti obtine doua agentii la acelasi cost cu una.
 

Localizare pe harta Click aici pentru a vededea cum ajungi

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 afiseaza telefon