Garsoniera renovata de inchiriat in Unirii Timpuri Noi

Ultracentral, Bucuresti

Garsoniera renovata de inchiriat in Unirii Timpuri Noi

200 EUR  / luna ID: CG070617TNO

Garsoniere 37 m2 1 camere
  • Numar Camere: 1
  • Zona: Ultracentral
  • Suprafata utila: 37 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1
Afisari 344

Descriere garsoniera

White Mountain Property are placerea sa va ofere spre inchiriere o garsoniera renovata situata in zona Unirii. In apropiere se afla Piata Unirii, Parcul Tineretului, Biblioteca Nationala a  Romaniei, Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Vitan Mall, restaurante, cafenele si supermarketuri. De asemenea, stația de metrou Timpuri Noi este la 5 minute de mers pe jos.

Aceasta garsoniera complet mobilata este situata la etajul 7 din 8 ale imobilului și are o suprafață utilă de 37 mp. Este împărțită după cum urmează: o cameră spațioasă cu pat dublu și o canapea extensibilă, o bucătărie spațioasă complet echipată, o baie complet echipată și un balcon (oferă o priveliște minunată asupra orașului).

Finisajele, mobilierul nou și locația fac aceasta garsoniera ideala pentru oricine dorește să trăiască în condiții bune, într-un cartier sigur și curat.

200 euro / saptamana

White Mountain Property are o relație bună de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din București, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veți găsi o proprietate în altă parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem acționa în numele dvs. pentru proprietatea respectivă, fără costuri suplimentare. In concluzie, veți obține două agenții la același cost cu una.

Pentru mai multe detalii sau pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +40 721 390 252 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: ciprian.ghelasa@whitemountain.ro.

Localizare pe harta

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 721 390 252