Garsoniera de inchiriat in Piata Romana

, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat in Piata Romana

280 EUR  / luna ID: AC240717DAC

  • Numar Camere: 1
  • Zona:
  • Suprafata utila: 25 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1
Afisari 248

Descriere garsoniera

White Mountain Property va propune spre închiriere o eleganta si confortabila garsoniera situata in imediata apropiere de Piata Romana. In apropiere se afla Piata Amzei, Calea Victoriei, Piata Victoriei, restaurante, cafenele si supermarketuri. De asemenea, stația de metrou Piata Romana este la 5 minute de mers pe jos.
Acesta garsoniera complet mobilata este situata la etajul 3 din 8 etaje, are o suprafata utila de 25 mp si este impartita dupa cum urmeaza: o sufragerie generoasa cu canapea extensibila, o bucatarie amenajata si o baie cu cabina de dus.
Garsoniera este oferita spre inchiriere complet mobilata la standarde de inalta calitate, ceea ce o face casa ideala pentru cineva care ar dori sa traiasca intr-un mediu linistit si sigur.
White Mountain Property are o relatie buna de colaborare cu multe alte companii locale de real estate care lucreaza pe intreg teritoriul Bucurestiului, pentru a salva clientii nostri cautand mai mult decat doresc, in timp ce inca descoperirea celui mai bun meci de proprietate pentru nevoile lor. De fapt, daca gasiți o proprietate în alta parte, dar preferați sa comunicați prin intermediul nostru, putem acționa în numele dvs. pentru acea proprietate fara costuri suplimentare pentru dvs. De fapt, obțineți ambele agenții la același cost ca doar unul.
Pentru detalii suplimentare și vizionari, va rugam sa nu ezitați sa ma contactați pe numarul de telefon: +40 723 548 100 sau adresa de e-mail: anda.constantin@whitemountain.ro

Localizare pe harta

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40723548100