Vila moderna cu 4 dormitoare in Herastrau

, Bucuresti

Vila moderna cu 4 dormitoare in Herastrau

3,300 EUR  / luna ID: MD200417Herastrau

  • Numar Camere: 5
  • Zona:
  • Suprafata utila: 300 mp
  • Numar Bai: 4
  • Suprafata Teren: 285 mp
Afisari 89

Descriere casa vila

Va oferim spre inchiriere vila situata in Herastrau – Soseaua Nordului, finalizata in 2008 si structurata Ds+P+1+M. Vila beneficiaza de supraveghere video, curte si gradina proprie.
Vila are o suprafata utila generoasa, de 300 mp si este impartita astfel: living, 4 dormitoare, 2 dressing-uri, bucatarie deschisa mobilata si utilata si 4 bai, spatiu depozitare la subsol.
Pentru masina dumneavoastra va sta la dispozitie 1 loc de parcare in garaj si altul in fata casei.
Vila este potrivita pentru o familie si puteti beneficia de aerul curat in timp ce copii dumneavoastra se joaca in curtea vilei. La 2 minute distanta se afla Parcul Herastrau, restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa, si la 8 minute de mers cu masina ajungeti la Baneasa Shopping Mall, Ikea, Carrefour, sau la Promenada Mall.
De asemenea, detinem si alte proprietati disponibile pentru inchiriere care nu sunt listate pe site-ul nostru. Va rugam sa ne contactati la numarul 031 434 07 32, pentru mai multe detalii.
Aveti o proprietate in Romania si aveti nevoie de ajutor in administrarea acesteia? Noi oferim servicii de Property Management in Romania, incluzand Managementul Proprietatii in Brasov, Managementul Proprietatii in Bucuresti, Managementul Proprietatii in Constanta.
Mihaela Dumitru
mihaela.dumitru@whitemountain.ro

Localizare pe harta

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40727606074