De inchiriat, Apatament 4 camere Kiseleff Averescu

, Bucuresti

De inchiriat, Apatament 4 camere Kiseleff Averescu

2,000 EUR  / luna ID: MD230614AdT

Apartamente 185 m2 4 camere
  • Numar Camere: 4
  • Zona:
  • Suprafata utila: 185 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 3
Afisari 577

Descriere apartament

White Mountain prezinta spre inchiriere un apartament  4 camere, situat la etajul  4/7 unui imobil din Blv. Maresal Averescu. Este format din 3 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai. Apartamentul are o suprafata utila de 185 mp, la care se adauga o terasa in suprafata de 14 mp. Apartamentul are 2 usi de acces, o intrare fiind direct din lift in apartament. Are vedere stradala.

Bucataria este inchisa cu usi glisante, complet mobilata si utilata..

Apartamentul se inchiriaza cu un loc de parcare in garajul subteran al imobilului. Blocul dispune de sistem de securitate si lift.

Apartamentul se inchiriaza nemobilat. Se poate inchiria si companiilor cu cel mult 7 angajati si cu trafic redus.

Imobilul se afla in zona centrala, foarte aproape de Arcul de Triumf si Parcul Herastru. Este o zona ideala pentru locuit si petrecut timpul liber in aer curatActivitati in aer liber: plimbari, plimbari cu vaporasul pe Lacul Herastrau, tenis, plimbari cu bicicleta.

Mijloacele de transport in comun sunt sunt foarte aproape de locatie, iar accesul este foarte usor catre orice directie din Bucuresti. Vecinatati: B-dul Ion Mihalache, Sos. Kiseleff, Piata Presei Libere, Piata Charles de Gaulle, Muzeul Satului. Acces direct catre aeroporturi.

Mai multe detalii va putem oferi la telefon la numarul  0721 390 252 sau la 0314 340 732.

Aveti o proprietate in Romania si aveti nevoie de ajutor in administrarea acesteia? Noi oferim servicii de Property Management in Romania, incluzand Managementul Proprietatii in Brasov, Managementul Proprietatii in Bucuresti, Managementul Proprietatii in Constanta.

Mihaela Dumitru

mihaela.dumitru@whitemountain.ro

 

Localizare pe harta

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 733 934 404