Apartament nou 2 camere de inchiriat in Colentina

Colentina, Bucuresti

Apartament nou 2 camere de inchiriat in Colentina

440 EUR  / luna ID: DS020317COL

Apartamente 49 m2 2 camere
  • Numar Camere: 2
  • Zona: Colentina
  • Suprafata utila: 49 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1
Afisari 191

Descriere apartament

White Mountain Property va ofera pentru prima inchiriere un apartament nou de doua camere situat în sectorul 2, in zona Colentina. In apropiere sunt Veranda Mall, Parcul Plumbuita, Lacul Fundeni, restaurante și supermarket-uri.

Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 6 din 6 etaje a imobilului (construit in 2014) si are 49 mp suprafata utila. Acesta este împărțit după cum urmează: o cameră de zi spațioasă cu o bucatarie open space complet echipata si o zona de dinnig, un dormitor cu pat dublu și o baie complet echipata cu cada de baie complet echipată.

Finisajele, mobilierul nou modern, și  toata electrocasnicele noi sunt un avantaj pentru această proprietate. Este ideala pentru oricine care ar dori să trăiască în condiții foarte bune.

White Mountain Property are o relație bună de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din București, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veți găsi o proprietate în altă parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem acționa în numele dvs. pentru proprietatea respectivă, fără costuri suplimentare. In concluzie, veți obține două agenții la același cost cu una.

Pentru mai multe detalii sau pentru vizionari, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: +4 0723 548 100 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: daniela.staicu@whitemountain.ro.

Localizare pe harta

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 733 934 404