Apartament 2 camere de inchiriat in Bucurestii Noi

Bucurestii Noi, Bucuresti

Apartament 2 camere de inchiriat in Bucurestii Noi

380 EUR  / luna ID: DG180417BNO

Apartamente 2 camere
  • Numar Camere: 2
  • Zona: Bucurestii Noi
  • Suprafata utila: 0 mp
  • Confort: 1
  • Numar Bai: 1
Afisari 241

Descriere apartament

White Mountain Property va ofera spre inchiriere un apartament spatios cu doua camere situat in Bucurestii Noi. In apropiere este Parcul Bazilescu, Piata 16 Februarie, cafenele și supermarket-uri. De asemenea, stația de metrou Jiului (M4), se află la 5 minute de mers pe jos.

Acest apartament complet mobilat este situat la etajul 5 din 10 etaje ale cladirii si are 54 mp suprafata utila. Acesta este împărțit după cum urmează: o cameră de zi spațioasă și confortabilă, un dormitor cu pat dublu, o bucătărie închisă complet utilată și o baie complet echipata cu cada de baie.

Această proprietate este ideal pentru oricine care ar dori să trăiască în condiții bune într-o zonă sigură, curată și plina de verdeata.

White Mountain Property are o relație bună de colaborare cu multe alte agentii imobiliare locale din București, pentru a salva timpul clientilor nostri cautand mai mult decat ei doresc, pentru a gasi proprietatea potrivita nevoilor lor. De fapt, în cazul în care veți găsi o proprietate în altă parte, dar preferati comunicarea sa se faca prin noi, putem acționa în numele dvs. pentru proprietatea respectivă, fără costuri suplimentare. In concluzie, veți obține două agenții la același cost cu una.

Pentru mai multe detalii suplimentare sau vizionari, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați la +40 727 606 074 sau prin e-mail la damian.galvin@whitemountain.ro. Eu si colegii mei vom fi bucurosi sa va ajutam.

Localizare pe harta

Oferte similare

Anunturi care corespund criteriilor cautate de dumneavoastra

+40 733 934 404